The Litas – Edina Šuvalić Maglić

edina-naslovnaSkormna i uzdržana na rečima ali ne i na delima. Odgoviće vam direktno i bez uvijanja, avanturista bez sumnje kao i ostale ”Litas” devojke.

Kasnije ulazi u moto svet, a za sam ulazak, krivac je ko drugi nego Mirža. Kako je počela, Edina odgovara…..  

 

– Moj prvi susret sa motociklom je bio sa mojih 19 godina. Sa već sada suprugom. Prvi kilometri su bili sa nekim Lifanom 50 cc od nekih pola ks znači spori. 🙂 Sa 20 dobijam vozačku dozvolu i zvanično postajem vozač motocikla. Prvi pravi motor je bila Yamaha FJ 1100 iz ‘85e godine 125 ks, trenutno slažem četvrti, jer je treći zaribao .

edina8Imam motor koji želim šalu na stranu, ima tu lista želja ali je mrvicu duga. Otac je bio ponosan, mama nije htjela da čuje (standardno). Ja i suprug skupa vozimo, mislim da mu je drago

Devoje iz sestrinstva poznajem  par godina. Upoznale smo se prvo preko fejsa pa onda i live. Profesionalno radim kao šef ulaznog skladišta u jednoj metaloprerađivačkoj industriji, a amaterski šrafam motore.

edina1

edina3

edina5

edina6

Autor: Admin, www.motoskupovi.com


post scriptum:

motoskupovi.com ne odvaja i ne razlikuje bajkere prema polu, svi smo ravnopravni i isti, mi ovim primerom želimo da damo punu podršku svim devojkama/ženama koje zbog predrasuda svoje snove ostavljaju da to i dalje budu, snovi. Oživite i živite svoje snove, život je jedan.