Kalendar moto susreta, skupova, motorijada, winter party i žurki.

motoskupovi.com je jedini web sajt koji sadrži najveći broj moto događaja sa svih prostora bivše Juge. Takođe, tu su i događaji iz drugih zemalja u okruženju.

Kako ih inače sve nazivamo; moto skupovi, moto susreti, motorijade, zimske ili letnje moto žurke, bikers winter party i slično. Moto događaji su poprilično zauzeli veliki udeo ili značajan broj istih u toku jedne sezone.

Oko 400 moto događaja se nalazi u našem kalendaru. Procenjujemo da je to preko 90% od ukupnog broja. Najveći broj skupova, party-ja ili žurki se prijavljuje putem forme za prijavljivanje.

prijava moto skupa susreta motorijade žurke winter party

Klikom na gore prikazanu animaciju, otvoriće vam se forma za prijavu vašeg moto događaja. Nakon poslate prijave, u toku istog dana, a najkasnije sutradan, administacija odobrava i unosi vaš moto događaj.

Zašto su motoskupovi.com najbolje mesto za vaš moto događaj? 

Zato što se prvenstveno posećuje iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Takođe sajt je poznat i u svim ostalim zemljama gde žive i borave bajkeri sa naših prostora.

Kolika je posećenost sajta?

Dnevna poseta se kreće od 500 do 1000 pregleda. Prosečno je to oko 19.500 u toku jednog meseca. Ljudi koji posećuju web sajt su uglavnom bajkeri, jer sadržaj stranica na sajtu nije zanimljiv nekoj drugoj populaciji ljudi.

 

Kao primer u navedenom dijagramu prikazana je posećenost u toku meseca Maja 2019-te. Broj poseta u toku godine je konstantan osim u letnjem periodu kada je posećenost i preko 1.500 poseta dnevno. U jeku letnje moto sezone motoskupovi.com mesečno poseti oko  45.000 ljudi.

Koji se još sadržaji mogu pronaći na motoskupovi.com?

Pored kalendara moto događaja koji se nalazi na ”HOME” – početnoj stranici, možete pronaći i ”MOTOGP Kalendar” i još puno zanimljivih sadržaja, navešćemo neke koji su najčitajniji;

Ukoliko imate firmu ili pružate neku uslugu koja je zanimljiva i potrebna bajkerima, kod nas se možete i reklamirati po veoma povoljnim uslovima. U delu Reklamiranje, možete pronaći sve potrebne informacije. Posebni uslovi za oficijalnog sponzora web sajta motoskupovi.com i slično.

Razmenjujemo banere i logotipe sa web sajtovima, iste ili slične tematike, a u svrhu promocije posebno su uključeni i web sajtovi moto klubova.

PRIJATELJI-SAJTA-VELIKI-BANER

Otvoreni smo za bilo koji vid saradnje, kako sa moto klubovima, tako i sa drugim organizacijama, a posebno kada su u pitanju drugi moto web sajtovi, forumi i sl.

Sve objave moto klubova, moto događaji, humanitarne i druge akcije,  na motoskupovi.com su BESPLATNE. Web sajt se trudi da ostane neutralan ne zauzimajući bilo čiji stav ili stranu.


Welcome to the website www.motoskupovi.com, site with the biggest calendar of motorcycle events in the Balkans. Moto events from the former Yugoslavia ( Slovenia, Croatia, Montenegro, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Macedonia, Bulgaria, Romania, Hungary, Austria……. The facilities are intended primarily for bikers, motorcycle clubs and other similar moto organizations.

If your country has motorcycle events, please send us a link, or send us an event notification.

Event notification >>> HERE


Posebno smo ponosni što imamo sardanju sa bajkerima i moto klubovima iz Švrajcarske, Francuske, Nemačke, Austrije, Mađarske, Rumunije, Bugarske…

Naši saradnici su i naši prijatelji. Promovišu svoj klub, zemlju  u kojoj žive i aktivno doprinose u kreiranju  ovog web sajta. Kako smo počeli i ko je sve deo tima motoskupovi.com, možete pogledati na stranici ”O nama”.

Ako i Vi imate da ponudite nešto novo ili ste kreativni,  javite nam se. Budite deo tima www.motoskupovi.com.

U manjoj meri ali aktivni i na društvenim mrežama ”Facebook” i ”Instagram”.