Ivana – bmw motogirl

bmw

Kako, a ne primetiti devojku koja toliko toga dobrog uradi za zajednicu u kojoj živi, ne tražeći ništa za sebe. Motocikli su njen život, a putovanja opsesija koja mora biti baš onako kako ona samo zna. Ne planira previše u životu, jer planirati nije uvek mudro i pametno.

I kako kaže, njen otac je glavni krivac za ljubav prema motociklima, ta strast je počela još dok je bila mala…

Evo šta kaže Ivana…..

 

”Prvi kontakt s nečim na dva kotača, bio je još pred nekih tridesetak godina… Moj otac me odmalena učio svemu vezanome za motocikle i automobile… On je cijeli život vozio motocikl, a tu ljubav i strast je prenio i na mene, počevši otprilike kad sam imala 5godina.

tata-min

Tata

Prvi kilometri su bili na Tomosu APN-u 4, naravno prvo uz očevu pomoć, a kasnije i sama.

‘’ A’’ kategoriju položila sam u 18-oj godini.
Prvi kupljeni motocikl bio je Kawasaki KLE 500, a nakon toga BMW 650 GS.

U planu mi je imati BWW 1200 GS.

U mojoj obitelji ljubav prema motociklima traje već desetljećima…Moj djed je vozio motocikl, otac također, pa čak i majka u nekim svojim mladim godinama… Mojima nije to bilo ništa čudno da želim i ja voziti. Navikli su na moje neuobičajeno ponašanje i iskakanje iz okvira. Nisu bili oduševljeni, ali vremenom su shvatili da nema smisla usprotiviti se i braniti mi nešto što volim najviše na svijetu.

deda-min

Deda

Od bake sam dobila najveću podršku koja kaže; ne daj Bože da odem na onaj svijet, a da me nisi provozala. Baka ima 83 godine.

mama-min

Mama

tata i jaDečka nemam, a muža još manje. Najviše od svega, voljela bih upoznati dečka koji bi dijelio sa mnom ljubav prema putovanjima…. pa da se ne moram opravdavati i objašnjavati nekome za nešto što mi je najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Također, ako ne može potegnuti bar 500 km u komadu, nije pravi za mene… Želim nekog tko će mi biti pravi suputnik u životu, ali i na motociklu.

Motocikl uvijek vozim isključivo sama. Mnogo ljudi uopće ne može shvatiti kako netko može otići sam na put od nekih 1000 km, npr… Motocikl liječi moju dušu i um, sređuje misli…

Kako radim s ljudima 12 sati na dan, potreban mi je mir i opuštanje nakon toga. To je moj način da napunim baterije. Rad s ljudima iscrpi više nego okapanje krumpira.

Osim motocikla nemam nikakvu veću strast u životu. Motocikl i putovanja su moj život. U slobodno vrijeme radim. Nakon radnog vremena, moj hobi je opet rad. Radim dvije smjene u jednom danu.

Nemam muža niti djecu, a imam višak vremena i novaca, pa mi se čini da mi je Bog namjenio da proputujem svijet uzduž i poprijeko.

Vlasnica sam kozmetičkog salona u kojem ujedno i radim, skupa sa svojim zaposlenicama.”

1-min


 

Pogledajte  i Ivanine putopise

1

Putopis – Postojnska jama


15

Dobro se dobrim vraća!


tekija17

Tekija, Blagaj


Autor teksta: Admin, www.motoskupovi.comREKLAMA NA WWW.MOTOSKUPOVI.COM

REKLAMA NA KLIK