O nama

Krenuli smo sa radom u Februaru 2016-te, sa ciljem da objedinimo sva moto dešavanja na jednom mestu. www.motoskupovi.com je jedinstven web sajt sa godišnjim kalendar moto događaja sa svih krajeva bivše Juge.

Zašto je bila potreba za ovakvim sadržajem i zašto je sajt na samom početku bio lepo prihvaćen sa preko 100.000 poseta u prvoj godini rada?

S’ obzirom da bajkeri ne poznaju granice, veru ili boju kože i da ovo nisu samo reči, pokazuju i dela sa svih naših prostora. Svi mi,  gde god da živimo,  imamo svoje prijatelje, ”braću” i u drugim Republikama bivše Jugoslavije, rado ih posećujemo i to uglavnom činimo tokom letnjih ili zimskih dešavanja.
Činjenica da se u moto svetu tokom letnje sezone, pređe i prelazi jako puno kilometara pojavila se potreba za vikend pauzom u određenom mestu. To mesto se bira zbog turističke ponude i sadržaja, a najčešće zbog održavanja moto skupa. Sve ovo je još jedan od razloga koji dokazuje prihvaćenost web sajta  i od strane bajkera koji žive  van prostora bivše Juge. To su naši ljudi ali i stranci koji putuju radi upoznavanja novih destinacija.

Web sajt se trudi da ostane neutralan ne zauzimajući bilo čiji stav ili stranu. Sve aktivnosti moto klubova koje objavljujemo su besplatne i tako će i ostati.

Ponuda za bilo kakvu medijsku saradnju je uvek otvorena. Težimo da sarađujemo sa svima koji imaju istu ili sličnu tematiku.

Ako i Vi imate da ponudite nešto novo ili ste kreativni,  javite nam se. Budite deo tima www.motoskupovi.com

ivan

zoza

mica

tanja

igor

Backo

Slavisa

vojkan

Javite nam se!

motoskupovi1@gmail.com

kontakt@motoskupovi.com